Kulturoceanet & Implementeringskit

KOMMITMENT International har udviklet Gør-det-selv pakker, der skaber udvikling af virksomhedskulturen og sætter skub i implementering af nye tiltag, hvad enten det er ny strategi, nye koncepter og systemer eller helt ny organisation.

KULTUROCEANET®
KULTUROCEANET® er et dialogværktøj, der har til formål at udvikle jeres virksomhedskultur og sætte skub i implementering af forretningsstrategien.

I arbejdet med KULTUROCEANET® kan din virksomhed få klarhed over både det forretningsmæssige potentiale og de hæmmende faktorer i virksomhedskulturen.

Målet er, at der skabes en fælles platform for de strategiske indsatser, der sikrer sammenhæng mellem markedsstrategi og organisationsudvikling. Kort sagt vil KULTUROCEANET® vise vejen til at skabe kommitment og ejerskab af foretningsstrategien med det formål at opnå bedre resultater på bundlinjen.

KULTUROCEANET® består af et oceanbræt med 17 kulturfelter. Herudover er der spørgsmålskort, inspirationsmateriale, arbejdshæfte med opgaver og spørgsmål, baggrundsmateriale, spillefigurer, vejledning til de fire faser og noteshæfter.

Alle spørgsmål i KULTUROCEANET® er udformet med forretningsstrategisk vinkel og kan anvendes på alle organisationsniveauer.

Det anbefales, at deltagerantallet er 3-8 personer og at der som minimum afsættes 1 dag til første runde samt 1 dag til opfølgning.

KULTUROCEANET® er designet, så det kan bruges igen og igen og man kan, uanset udgangsposition, dykke ned i forskellige aspekter af virksomhedskulturen og herfra påbegynde en kulturproces i egen organisation.

ImplementeringsKIT© - Din vej til succesfuld implementering.
Hvor lang tid tager det at slå et søm i? Det kan alle vist fint svare på - når alle forudsætninger er i orden. Men hvor lang tid tager det, hvis vi mangler sømmet?

I arbejdet med ImplementeringsKIT© kan din virksomhed få klarhed over de grundlæggende forudsætninger, der skal være til stede for at skabe succesfuld implementering. Materialet giver dig de redskaber, du skal bruge i din planlægning af implementeringsarbejdet.
 
ImplementeringsKIT© består af en æske med vejledning, 7 spørgsmålskort, et arbejdshæfte og et implementeringssymbol, og kan anvendes igen og igen i alle typer implementeringsopgaver.
 
Download brochure om KULTUROCEANET® her : Dansk - Engelsk
 
 
 
 
 
Kommitment International | CVR: 29786038 | Svanesmindevej 1, 8420 Knebel - Denmark | Tlf.: + 45 21 91 51 46