Certificering & styring

Styring af processen forudsætter at mødelederen har sat sig ind i KULTUROCEANET®'s opbygning og enten har erfaring i mødeledelse eller med at lede en gruppeproces.

KOMMITMENT International tilbyder certificering og uddannelse (2 dage) af ledere og konsulenter, der ønsker at udvide deres kompetencer med henblik på at kunne lede processen omkring KULTUROCEANET® i egen virksomhed 

Alternativt tilbyder vi konsulentassistance med en af KOMMITMENT International's erfarne proceskonsulenter til gennemførelse af f.eks. første runde.

Både vores ImplementeringsKIT og dialogværktøjet KULTUROCEANET er blevet anvendt med stor succes i danske og internationale virksomheder f.ex. i forbindelse med fusioner og sammenlægninger i den finansielle sektor; ved transformation af koncernstrategier til lokale strategier i industrivirksomheder; til motivation og reel ejerskab blandt medarbejdere i kommuner i forhold til indførelse af nye systemer.

Produktpakkerne kan anvendes uden konsulentassistance eller indgå i træning eller længere procesforløb. Interne ledere og konsulenter kan med fordel deltage i vores 2 dages uddannelsesprogram, hvis I ønsker at anvende pakkerne i egen organisation og opnå certificering.

Kontakt os for at høre hvordan KULTUROCEANET® kan hjælpe dig og din virksomhed.

 
 
Kommitment International | CVR: 29786038 | Svanesmindevej 1, 8420 Knebel - Denmark | Tlf.: + 45 21 91 51 46